Weekboek #9

Wat heb ik afgelopen week allemaal gedaan? Scrollend door de foto’s op mijn telefoon best veel! Maar toen ik verder door scrolde, kwam ik ook allerlei dingen tegen van weken geleden waarover ik nog niet verteld heb. Vanwege die radiostilte dus. Ik heb er daarom een uitgebreid weekboek van gemaakt, een soort maandboek. Dan heb je wat te lezen op deze maandag. Enjoy!

Brrr...

Het weer. Ga ik het echt over het weer hebben??? Yep. Even maar hoor. Het was vorige week namelijk zo mooi buiten, daar kan ik het niet niet over hebben :-). Ijzig koud, maar door de felle zon leek het wel lente en was het best te doen buiten. En het leverde mooie plaatjes op! Op zulke dagen ben ik extra blij dat ik thuis werk en mijn eigen tijd in kan delen. De zon riep en ik ging!

Het fijne van wonen in Lunetten is dat je binnen 10 minuten in het bos staat, maar ook met 10 minuten fietsen middenin de stad kunt zijn. Oké, nog één plaatje van dat bos dan:

Bij Podium Witteman

Op 22 januari waren we op tv! Jawel :-). Mijn moeder vroeg een tijd geleden of Tom en ik mee wilden naar de opnames van Podium Witteman en dat leek ons wel wat. Het was erg leuk om te zien hoe het eraan toe gaat bij de opnames van een live programma. Als er aan de ene kant van de studio wordt gefilmd, worden er aan de andere kant allerlei mensen en meubels verplaatst. Best grappig. En op tv zie je er niks van! We hadden mazzel met de mooie programmering (het Nederlands Kamerkoor was er, het Nederlands Kamerorkest, één van de beroemdste cellisten ter wereld en een stel flamencodansers) en het was nog gratis ook. #oansbinzunig

Project kinderkamer

Momenteel wordt onze voorkamer gebruikt als logeerkamer, waskamer en soms zelfs als werkplaats (weet je nog, van het complete camperinterieur dat hier gebouwd is?). Nu er een kleintje op komst is, moet die voorkamer langzaam gaan veranderen in een kinderkamer. Actiepunt 1 was het verkopen van de tafel die er stond via Marktplaats en dat is gelukt! Of we de tafel alvast uit elkaar konden halen? Tuurlijk! Girlpowerrrrrrr!

Lunchen bij Ted's Place

Tom is de laatste tijd veel van huis voor zijn werk. Afgelopen woensdag konden we tussen wat afspraken door een lunch-date plannen :-). We spraken af bij Ted's Place, aan de Lichte Gaard in Utrecht. Een relaxt restaurantje, waar je de hele dag uitgebreid kunt brunchen, high tea-en en cocktails kunt bestellen. Dat lijkt misschien een rare combinatie, maar is eigenlijk een heel goed USP (unique selling point) met al die hippe tentjes die als paddestoelen uit de grond schieten. En als je dan ook nog welkom geheten wordt met "Hello gorgeous" op de menukaart: ik was verkocht! Tom had een Philly Cheese Steak, ik een Triple Omega en het was allemaal heerlijk!

Boek: "De Greppel" van Herman Koch

Ik las altijd best veel, maar de laatste tijd is daar het klad ingekomen en dat vind ik jammer. Er zijn namelijk zoveel leuke en interessante boeken die ik graag zou willen lezen. Sociale media en tv zijn voor mij de grote boosdoeners. ’s Ochtends pakte ik bij het ontbijt al mijn telefoon om e-mail, Facebook en Instagram te checken. Tijdens de lunch keek ik iets op Uitzending Gemist en ’s avonds hingen we een tijdje voor de tv voordat we gingen slapen. Op zich niks mis mee, maar toen ik al die tijd bij elkaar optelde sloeg ik steil achterover. In die tijd zou ik een heleboel andere dingen kunnen doen! Nu lees ik een boek bij het ontbijt en de lunch en dat bevalt goed. De nieuwe van Herman Koch (De Greppel) is een aanrader! Het biedt je een kijkje in het hoofd van de (fictieve) burgemeester van Amsterdam. Van dichtbij maak je mee hoe zijn leven langzaam uit elkaar dreigt te vallen. Of gebeurt dat alleen in zijn hoofd??? Spannend!

De komende tijd ga ik je op de hoogte houden van de boeken die ik gelezen heb en wat ik ervan vond. Als je nog aanraders hebt, dan hoor ik het graag. Zelf kies je toch vaak voor de bekende weg. Het lijkt me leuk om ook eens heel wat anders te lezen. Kom dus maar door met de suggesties!

Ik wens je een hele fijne week! Tot de volgende keer!

Laat een reactie achter