Weekboek #7

Dat de tijd snel gaat wist ik wel, maar door het schrijven van deze weekboeken word ik elke keer met mijn neus op de feiten gedrukt dat er alweer een week voorbij is. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik het vorige weekboek schreef! Gelukkig was afgelopen week een fijne week. The good vibes continu :-).

De game is on!

Afgelopen week hebben we weer wat uren in de moestuin doorgebracht. We blijven kruiwagens onkruid afvoeren en de voldoening is vergelijkbaar met stofzuigen nadat er een pak hagelslag is omgevallen. De tuin knapt op waar je bij staat! Het grappige is dat hoe meer we weghalen, hoe groter het terras rondom het huisje blijkt te zijn. Aan de achterkant staat nog een stuk oerwoud, maar verder kun je nu om het huisje heen lopen.

Qua onkruid hebben we het helaas niet zo goed getroffen. De tuin blijkt vol te staan met heermoes en dat is de nachtmerrie van elke tuinder. De wortels groeien metersdiep en vormen een horziontaal netwerk in de grond, waardoor het gedrocht lekker verder groeit als je denkt het verwijderd te hebben. Het eerste stuk grond dat we onkruidvrij hebben gemaakt, staat nu alweer vol met kleine plantjes... Volgens Wikipedia is handmatig of mechanisch verwijderen vrijwel onmogelijk, maar wij gaan de strijd aan! We zullen eens zien wie hier de langste adem heeft!

Hardlopen

Woensdag stond er 35 minuten rennen op het programma bij Unscared. Het was de bedoeling in die tijd zoveel mogelijk meters af te leggen. Ik had al een tijd niet meer zo lang hardgelopen en hoopte dat ik ergens tussen de 5 en 6 km uit zou komen, maar het werd 6,7 km! Daar was ik op zich al blij mee, maar later op de dag zag ik dat ik op het whiteboard (het klassement van de dag) tweede van de dames was! Thanks, super goeie atleten, dat jullie die dag zijn thuis gebleven! Zonder jullie heb ik het gered!

Nieuw haar

Bij zo'n snelle tijd hoort natuurlijk een snel kapsel en daarom ging ik aan het einde van de week langs de kapper. Haha, nee, na twee maanden niet knippen kon ik bijna een staartje maken van de haren in mijn nek, dus het was hoog tijd daar wat aan te laten doen. Het is zo fijn om weer wat minder haar te hebben!

Roadtrip naar Zweden

Vandaag vertrekken we voor twee weken naar Zweden. Wat een bofkonten zijn we toch hè! Unscared gaat er voor een weekend heen en wij reizen alvast vooruit. Het land schijnt zó mooi te zijn, daar willen graag wat meer tijd doorbrengen. Ons werk gaat mee en gaat onderweg gewoon door. Het enige wat we nodig hebben is wifi. De komende weken kun je dus weer wat reisfoto's verwachten en ook enkele artikelen over wat we onderweg allemaal tegenkomen. Yvonne is weer even onderweg! Daarnaast hoop ik wat andere blogposts te kunnen schrijven, onder andere over twee boeken waar ik veel goeie dingen over heb gehoord: "Op de tweesprong van moeten en willen" en "Nooit meer te druk". Ze zitten in mijn tas :-).

4 Reacties

 1. Rita op 5 september 2016 at 09:15

  Hoi Yvonne,
  Het nieuwe kapsel staat je superleuk!
  Trevlig semester önskan! ♡

  • Yvonne op 6 september 2016 at 12:47

   Dank je! Dat gaat goed komen!

 2. Tante Els op 6 september 2016 at 11:26

  mooi kapsel mijn droom coupe alleen heb ik de kop er niet voor hihi.

  • Yvonne op 6 september 2016 at 12:46

   Dank je!

Laat een reactie achter