Over mij

Hoi! Ik ben Yvonne. 33 jaar. Woonachtig in Utrecht. En bezig om mijn hart te volgen!

Toen begin 2015 duidelijk werd dat mijn contract aan het einde van het jaar niet verlengd zou worden, besloten mijn vriend Tom en ik van de gelegenheid gebruik te maken en een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Na maanden voorbereiden vertrokken we voor een reis van vier maanden rondom de wereld. We bezochten New York, Chili, Vanuatu, Nieuw Zeeland en Vietnam en het was geweldig!

Behalve voor de aangename temperaturen gingen we vooral op reis om onze horizon te verbreden. Letterlijk en figuurlijk. Om eens een heel ander uitzicht te hebben vanaf de ontbijttafel. Om los te komen van onze dagelijkse routines en te leren relativeren. En om te zien dat het ook anders kan.

Hophop, ga eens van de gebaande paden af!

De reis heeft ons de gelegenheid gegeven om na te denken over de verdere invulling van ons leven. Na jaren overal ingerold te zijn en te doen wat ik goed kon, was het tijd geworden om bewustere keuzes te gaan maken. Noem het een quarter-life crisis, dertigers dilemma of ander first world problem, feit was dat ik niet gelukkig was met de invulling van mijn leven. Dat kon niet de bedoeling zijn.

Het strookte ook totaal niet met hoe ik over het leven dacht. Dat het in een oogwenk voorbij kan zijn. Dat je eruit moet halen wat erin zit en dat je niet uit moet stellen wat je vandaag al kunt doen. Dat je van de gebaande paden af mag en je hart mag volgen. Het werd tijd dat ik dat eens in de praktijk ging brengen. Het begon met onze reis. En met deze website :-).

Volg je hart, dat kent de weg.

Ik schrijf namelijk graag. Op Yvonderweg schrijf ik over dingen die ik tegenkom onderweg in het leven en over de wereld. Ik schrijf over dingen waar ik gelukkig van word en wil jou inspireren om ook meer dingen te gaan doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ik hoop dat deze website een steen gaat zijn, die ik, mij kennende nogal onhandig, in het water kieper en die een steeds groter wordende kring vormt van mensen op weg naar een gelukkiger leven.

Contactformulier
Bezig met versturen